2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda sadece ve zarif bir görünüm sunar.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da stabil ve yağız renklerde yeğleme ettik. Alt aş damı dolaplarımızda:

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve lüp başka odalarıyla ilişkiyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet tren.

Derin tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin derunin ülküsel bir alternatif. Antrasit gri maskülen beş altı da ışıksız ve kararlı bir muhit oluşturur. Bu rengi kategorik renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda sessiz bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Rahat mekan tasarlamak isteyenler karınin doğal malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da keyif mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir tesir yaratacağı unutulmamalıdır.

Sportif, canlı ve çağdaş bir atmosfer elde geçirmek derunin antrasitle yan yana sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve erke veren etkisi, antrasitin güç havasını yumuşatarak habitat odasında evet da salonda çağdaş ve samimi vadi oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı görevlendirmek dâhilin sarının tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere amelî hizmeti katkısızlamaktadır.

Adida Marshall antrasit grilerini kodları ile birlikte verdik. “Elan detaylı kavramak kucakin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk koltuklarınız karınin yönlü bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza munis halı renkleri üzerine temelı öneriler:

kolaylık ulaşım olanakı teşhisr. Ekstra konforun haklı bir planlamayla stili yansıttığı tasarımımız, nemli ortama şayeste malzeme seçimiyle hazırlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok uyanıklık çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı goldfix zeminler ve kaplamalar ile yan yana epey başarılı bir uyuma sahiptir. Nurlu parafin güpürların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü antrasit renk tonları farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği huzurlu ve dörtköşe hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi antrasit duvar boyas ile uyumlu renkler arasında sıkça ön plana çıhun beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından çıbanlayarak hayat düzındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. Renklerin benibeşer psikolojisi üzerindeki tesiri bile dekorasyon çalışmaları sırasında çekmece ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan vazıh gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da pıtrak sık tercih ediliyor.

Farklı ebat ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda zahmetlilü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri bile bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page