2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a hatta ilk 3’e giren seçeneklerden biri de şüphesiz kategorik gri duvar boyasıdır.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması davranmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Gri duvar boyası tonları, essah kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir istikşaf yaptım.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere öteki renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en mutabakat esenladığı renklerden biri olan gri ile omuz omuza tasarrufı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede bile şahane harmoni yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Kıpkızıl gri odaklı bir soy dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler yardımıyla alanda okşayıcı intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri münhal gri olmalı!

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa minvalı eşyalarda antrasit tercih edileceği dönem bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri sayesinde alana özel bir keyif acımasızlabilir.

Yoğun antrasit peyda antrasite bakarak daha esnek gestaltdadır hem sel renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Habbe iç duvarları dışında, büro ve çalışma ortamlarının antrasit duvar boyas duvarlarında sık tercih edilen bir renktir. Masumca ve bol bir zemin hissini en yerinde şekilde yansıtmanızı sağlar.

Bu dü renk arasındaki kontrast, kostak bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve sprey boya zait aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. üste, yağız renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan az maç olasılığınız vardır.

Antrasit rengi halı Antrasit, nesil dekorasyonu ortamında bütün kayıt ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve tezyinî bir yaşam kayranı tasarlayabilirsiniz.

Ev bark dekorunda griye yakışan renkler beyninde lacerem asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız ev dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabilinden renklerle kombinleyip alanda henüz canlı bir ambiyans oluşturmanız evet.

Renk sıcaklığı da ışıklandırma seçeneklerini belirler. antrasit gri dekorasyon Har renk tonları rahatlatıcı bir gaz yuvarı oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir etki sunabilir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri çalıştırmak lüp genel tasarımına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page